Leder retræte

Robert Jakobsen arbejder som konsulent i samarbejde med ledere, ledergrupper og organisationer.

Irritation, ro, taknemlighed, strategi, læring, dannelse, mål, pligt, længsel, tro og kærlighed. Samarbejdet med Robert Jakobsen kan tage udgangspunkt i mange forskellige ord og situationer. Nogle gange er der mange forskellige elementer i spil, andre gange tages der udgangspunkt i enkelte ord. Samarbejdet løber oftest i perioder af et til flere år med varierende intensitet.

https://robertjakobsen.dk/

 

Retræteophold 2020 - Priser

Står du og skal arrangere et retræteophold har vi pakker specifikt til denne form for ophold. Prisen baseres på minimum 20 personer men kontakt os hvis din retræte er mindre.

Enhver retræte tilrettelægges specifikt udfra dine ønsker.

Nye retræte kunder

Har du ikke tidligere afholdt retræte på Sostrup Slot & Kloster synes vi det er på tide du oplever den specielle ro og atmosfære der omkranser stedet.

Forplejning på højt niveau med forståelse for de særlige krav der måtte være.

Vi har skruet et fantastisk pris eksempel sammen til nye kunder.

 

Tøv ikke med at kontakte os for at høre om mulighederne:

Tlf. 8844 1200

mail: info@sostrup.org

Your Choices gentager succes'en

SØNDAG, DEN 23. AUGUST 2020 KL. 14.00 TIL TORSDAG, DEN 27. AUGUST 2020 KL. 12.00.

 

DE 5 SKØNNE DAGE VIL BERIGE DIG MED TID TIL FORDYBELSE OG FORKÆLELSE, BLID MINDFUL YOGA, HVOR ALLE KAN DELTAGE BÅDE MÆND OG KVINDER, ØVEDE OG UØVEDE. VI LAVER YOGA I DEN SMUKKE SLOTSHAVE, HVIS VEJRET TILLADER DET ELLER I DEN VIDUNDERLIGE GLASSAL, HVIS VI IKKE KAN VÆRE UDENFOR.

 

DU TILBYDES DYBDEAFSPÆNDINGER, MEDITATIONER OG SMÅ LYDREJSER. DET LÆKRESTE OG NÆRENDE MAD SAMT OVERNATNINGER I DE RENOVEREDE KLOSTERCELLER, SOM IDAG FREMSTÅR SOM SMUKKE, LYSE VÆRELSER MED EGET BAD OG TOILET.

Ved at benytte denne hjemmesiden, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere

Luk