Retræteophold 2020 - Priser

Står du og skal arrangere et retræteophold har vi pakker specifikt til denne form for ophold. Prisen baseres på minimum 20 personer men kontakt os hvis din retræte er mindre.

Enhver retræte tilrettelægges specifikt udfra dine ønsker.

Stilhedsretreat

 FORÅRS STILHEDSRETREAT PÅ SOSTRUP SLOT & KLOSTER

Sostrup Slot & Kloster, Maria Hjerte Engen 2, 8500 Grenaa.

 

Dagene fra den 12.03.20 – 15.03.20 vil berige dig med en nærende stilhed, meditationer, blid mindful yoga, dybdeafspændinger, mindful eating samt overnatninger på lyse værelser med eget bad og toilet.

 

Endvidere vil der være mulighed for personlige samtaler, hvis du får behov.

 Gitte sagde efter sidste retreat:

Jeg troede virkelig, at jeg skulle på retreat for at tænke. Da roen faldt på, stilnede mine tanker sig, og meget blev bare så klart. Hvilken smuk oplevelse.

 Lone skrev efter sidste retreat:Sikke en smuk rejse hjem til mig selv. Jeg troede, jeg kom for at skulle afklare en udfordrende ting i mit liv, men da der blev stille opdagede jeg en helt anden vej, jeg kunne gå. Det gav mig mulighed for at lave så fin og betydningsfuld forandring i mit liv. TAK!

 Annette skrev til mig:

WAUV, sikke nogle fantastiske dage. Din blidhed, din omsorgsfulde guidning, din ro, din kærlighed, al den tryghed du skaber. Jeg kunne ikke ønske mig at være et andet sted. Det var magi på højeste plan. TAK, bare TAK for dig, den du er og det du skaber.

Ved at benytte denne hjemmesiden, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere

Luk