Retræter - Med hjerte & sjæl

Maria Hjerte Kloster og Kirke indbyder til det vi fornemmer som den skrøbelige stilhed. Her er en naturlig fortsættelse af klostertiden, hvor nonnerne tilbragte en stor del af døgnet med tidebønner, individuel bøn og kontemplation. Kirken er i dag åben for alle religioner og filosofier.

Fokus på retræter, refugier og mindfulness var visionen for stedet fra day one, og mange mindfulness kurser samt retræteophold afholdes her på Sostrup.

Det er ikke kun klosteret der indbyder til refleksion og fordybelse men også den omkringliggende natur med de smukke gamle bøgeskove, hav og strande.

Klosteret har adskillige lokaler, alt fra den prægtige Pyramidesal med udsigt til skyer, stjerner og fugle, den intime Kapitelsal, mødelokaler, yoga rum, skønne klosterceller og Klosterstuen med udgang til stor terrasse og den private klosterhave.

Mange har fået øjnene op for at bruge Sostrup Slot & Kloster til deres retræter for på Sostrup er der tid og ro til stilhed og fordybelse. Personalet er vant til retræter og ved hvor vigtigt det er, både at forholde sig til ro og tavshed men også forplejningen og proteiner så ingen går sulten i seng hvis maden er vegetar.

Kontakt os og hør mere om mulighederne hvis du påtænker at afholde en retræte, et refugium, et yoga ophold eller andre spændende ting, der kræver rammer hvor der er fokus på stilhed og forståelse for hvilken type gæst vi har med at gøre. Vi mestrer det meste og gør det med HJERTE & SJÆL.

Det er også muligt at leje hele Klosteret og selv medbringe egen kok. Kontakt os for at høre nærmere.

Så finder vi, i fællesskab, den rigtige sammensætning for netop din retræte ift pris og indhold. Minimum 15-20 deltagere for at få hele Klosteret for sig selv når muligt.

Kig nærmere på vores kalender under "DET SKER" så kan du se hvilke aktiviteter, der finder sted på Slottet.

 

undefined

undefined

UDTALELSE:
“Kære Charlotte.
Jeg syntes ofte at ordet ”magisk” bliver brugt i flæng. Men dit yoga retreat i sidste uge var intet mindre end MAGISK for mig.❤️
Alt var magisk lige fra de helt fantastiske rammer, ovenud lækker mad, din skønne og professionelle yoga og guidance og nogle fantastiske gong-bade både i Klosterkirken, i det fri og i den smukke kuppelsal. Sostrup Slot & Kloster emmer af ro og fred – og jeg kan ikke tænke mig nogle skønnere rammer.❤️

 

Artists in Residence program. 

Er du kunstner, forfatter e.l. og har behov for et fredeligt og inspirerende sted at skrive, øve m.m. tilbyder vi særlige aftaler i den forbindelse. Minimum længde 7 dage. Kontakt os for at høre mere om program og priser samt muligheder for ophold. Du skal kunne dokumentere hvad din baggrund for opholdet er.

undefined

undefined

 undefined

 

 

 

Ved at benytte denne hjemmesiden, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere

Luk