PAKKETILBUD

Skal en af vores tema aftner kombineres med overnatning og gøres til en rigtig hyggelig miniferie så tøv ikke med at kontakte os. Vi giver naturligvis en god rabat på den samlede pakke. Ring 8844 1200 eller send en email på info@sostrup.org

Fester & Receptioner

Se menuforslag her. Vi planlægger naturligvis en menu helt og aldeles efter jeres ønsker så vi på den måde er helt sikre på at festen bliver vidunderlig og helt i tråd med jeres smag og forventninger. 

Vi tager hensyn til enhver form for allergi og sikrer at alle får en fantastisk middag.

Hos os er dit arrangement i trygge hænder, vi har hjerte og sjæl med i alt hvad vi laver.

 

 

SMAG & JAKOB VINKLER

Det er os en meget stor glæde at kunne præsentere Jakob Vinkler og SMAG som ny forpagter af restauranten på Sostrup Slot & Kloster.

SMAG er et madhus med base i Ebeltoft. Maden tager udgangspunkt i det gode håndværk og kærlighed til egnens råvarer. De arbejder altid med rummet, værtskabet og æstetikken omkring måltidet.

"Det er en stor glæde for os, at få mulighed for at blive en del af det team, der skal løfte Sostrups unikke historie ind i fremtiden. At få mulighed for at udfolde vores værtskab i rammerne af et slot, er en stor gave. Det udfordrer, inspirerer og lægger op til leg. Vi vil præstere vores ypperste gastronomisk for at levere en oplevelse og et måltid der er mindeværdigt" udtrykker Jakob Vinkler. 

Vi glæder os til et godt samarbejde med SMAG! 

 

Check SMAG Sostrup's facebook side for information om take away menuer i disse Corona tider.

Restauranten i Slottets Jagtstuer er åben for grupper, selskaber, kurser og møder. Endvidere når vi afholder forskellige tema aftner.


Kontakt os hvis du skal afholde en fest, et møde/kursus eller bare hyggeligt samvær for en større gruppe. 


Tlf. 8844 1200 - email: info@sostrup.org


 

Ved at benytte denne hjemmesiden, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere

Luk