Overnat i Avlsgård eller på Kloster

Ønsker I til et moderne klosterværelse med eget bad og en dyb søvn i en Hästens seng eller har lyst til en hyggelig lejlighed i Avlgården?

Her i det skønne naturområde på Norddjurs, en times kørsel fra Århus og kun 20 minutter Tirstrup Lufthavn (AAR) finder I Sostrup Slot & Kloster.

Her finder I ro og harmoni, gå en frisk morgentur i den fantastiske Slotspark, eller tag en dukkert i ved Gjerrild Nordstrand, inden I slapper af over morgenkaffen. 

 

Seneste check-in tid er kl. 16.00. Ved senere ankomst kontakt os så hurtigt som muligt.

undefined

"Abbediet" suite med balkon

Værelser på Klosteret

Klostercellerne på Maria Hjerte Kloster er indrettet i ny nordisk stil med Hästensenge – alle med eget bad/toilet naturligvis. Suiten (det tidligere Abbedi) er endvidere med stue, balkon og separat soveværelse.

Fælles for Klostercellerne er stressfri zone så I skal ikke forvente TV på værelset – Klosteret indbyder i stedet til nærvær og afslapning.

Der er adgang til Klosterstuen med udgang til en stor skøn terrasse hvor man ugenert kan nyde Klosterhaven.

Vi åbner dagligt den smukke Maria Hjerte Kirke som indbyder til refleksion.

Lejligheder i Avlsgården

I Avlsgården fra 1700-tallet, der omkranser gårdspladsen, er der 15 2-værelses lejligheder med 2 senge i hvert værelse, bad og toilet, køkken med spiseplads, opholdsrum i det ene værelse samt 1 lejlighed med 3 dobbeltværelser. Flere af lejlighederne har udgang til haven, der vender over mod Maria Hjerte Kirke & Kloster. Alle lejlighederne har adgang til den hyggelige gårdsplads og en fælles terrasse med udsigt til slottet.

Lejlighederne er hyggelige indrettet af cistercienser nonnerne i hyggelig 80´er retrostil.

Opholdet er inkl. opredning, håndklæder, strøm og slutrengøring.

 

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

 

Ved at benytte denne hjemmesiden, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere

Luk