Overnatning

Ophold på Sostrup Slot og Kloster sommeren 2017

En overnatning på Sostrup giver mulighed for afslapning, refleksion og gåture i parken og i de omkringliggende skove. Du kan spise i de smukke rammer i slotsrestauranten, du kan udforske store dele af slottet og dets historie, og der er strand, seværdigheder og by i nærheden. Sostrup Slot og Kloster ligger ved Gjerrild på Djursland, 3 km. fra Gjerrild Nordstrand, 12. km vest Grenå og kun en times kørsel fra Aarhus.

Overnatning er mulig i de moderniserede klosterceller i det selvstændige Maria Hjerte Kloster eller i familievenlige 2-værelses lejligheder med eget køkken i Avlsgården ved slottet.
Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores unikke og originale rammer.

Klostercellerne

Der er 25 eksklusive klosterceller med eget badeværelse. Værelserne er indrettede i nordisk stil med Hästenssenge. Sengene er produceret af naturmaterialer som uld, hestehår, hør og bomuld og bygget på rammer af fyrretræ. Natbordene er rå træstubbe fra skovene på Djursland og sengetøj af økologisk bomuld. Klosteret har sin egen klosterhave og terrasse, hvor du kan sidde ugeneret og nyde omgivelserne. Opholdet er inkl. morgenmad i slotsrestauranten på slottet og du kan selvfølgelig nyde slottets rammer og omgivelser, når du er på ophold i Maria Hjerte Kloster.
Velegnet til romantiske getaways eller weekendophold for par.

Priser for værelser:

Enkeltværelse kr. 950,-
Dobbelt værelse Kr. 1.300,-
Suite Kr. 2.000,-

Overnatning uden for sæsonen september - maj er det kun muligt at leje klosterceller såfremt der bookes min. 10 værelser.

undefined

Familievenlige lejligheder i Avlsgården

I Avlsgården fra 1700-tallet, der omkranser gårdspladsen, er der to-værelses lejligheder med eget køkken. En enkelt lejlighed har 3 værelser og samlet plads til 5 personer. Gartnerboligen har et stort soveværelse med eget badeværelse samt yderligere en suite med dagligstue og bad på gangen, stort køkken og spisestue. Gartnerboligen har mulighed for yderligere opredninger. Alle værelser har adgang til gårdspladsen og en fælles terrasse i slotsgården. 
Man kan selvfølgelig udforske de smukke omgivelser med park, skov og strand, når man bor i familielejlighederne.
Opholdet er en rigtig god base for de mange seværdigheder, oplevelser og ture Djursland byder på.
Både Ree Park Safari, Djurs Sommerland, Kattegatcentret, Mols, Fregatten Jylland og meget andet er i kort afstand fra Sostrup Slot

Pris pr. overnatning 2017

Lejlighed per nat: Kr. 1.000,- (plads til 4 personer)

Lejlighed per nat fra 2018 : 1500,00 (plads til 4 personer)

Gartnerbolig pr. nat: kr. 2.100,- op til 4 personer samt 200,- kr. pr. person i ekstra opredning.*
Priserne er inkl. linned, rengøring, moms og service men excl. morgenmad.

Lejlighederne kan lejes på uge-basis for 5 * dagspris

Ønsker man at medbringe familien 4 benede medlem, er dette også muligt i Avlsgården –
Medbringes husdyr opkræves et ekstra rengøringsgebyr på 200,- kr.

undefined


undefined

 undefined

undefined

Ved at benytte denne hjemmesiden, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere

Luk