Baggrund

Rigtig mange mennesker lever i en virkelighed, hvor de sjældent stopper op for at mærke livet, men halser af sted for at nå det hele. Alt for sjældent giver vi os selv en pause til refleksion og fordybelse, så vi kan komme derind, hvor vi kan mærke, at vi lever, og ikke bare overlever livet.

På Sostrup kan vi trække os lidt tilbage, tage en pause, unde os selv at reflektere over vores liv og dets mønstre.

Da de katolske nonner forlod Sostrup slot og kloster i sommeren 2013. I dag er Sostrup Slot og Kloster ejet af dansk-amerikaneren, Kirsten Bundgaard Swift.

Sostrup Denmark er et både internationalt, nationalt og lokalt forankret mødested, der opmuntrer til refleksion gennem unikke, mærkbart berigende oplevelser året rundt.

En ny vision og et alternativt koncept har set dagens lys. Sostrup udvikler sig i takt med tiden.

Vision

Vores mål er at sætte Sostrup på landkortet som et holistisk center for kultur og et sted for refleksion og fordybelse i sanserne. Gennem mærkbart berigende oplevelser året rundt - retræter, udstillinger, dans, musik, teater, foredrag, workshops og livets fester - ønsker vi at røre det enkelte menneskes sjæl. Vi ønsker at skabe et miljø, hvor alle har tid, plads og ro til at realisere eget potentiale.

Sostrup byder alle religioner og filosofier velkommen.

Der sker altid noget nyt, overraskende og berigende på Sostrup.

Værdier

Stedet bygger på en bund af intuition, tillid og  partnerskaber. Vi arbejder hver dag for at skabe glæde og nærvær, og vi har en ambition om kvalitet i alt, hvad vi laver.

Ved at benytte denne hjemmesiden, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere

Luk