Emmedsbo Plantage

Den 625 ha store Emmedsbo Plantage ligger ud til Kattegat mellem Bønnerup Strand og Gjerrild Nordstrand. Plantagen, som breder sig ud over et kuperet dødislandskab, er en blandet løv- og nåleskov med store bevoksninger af især østrigsk fyr og skovfyr.

Emmedsbo Plantage er privatejet. Den har en meget tæt bestand af både rådyr, dådyr, krondyr og sika, og der foregår derfor en del jagt. Ud over det fritgående vildt rummer plantagen også en 70 ha stor indhegnet dyrehave med vildsvin.

Ree Park

Ree Park Safari er en safaripark, der ligger ved Ebeltoft på Djursland. Selve parken er cirka 70 hektar stor, men da parken ejer en del omkringliggende jord kommer totalarealet på omkring 125 hektar.

En oplevelse for alle uanset alder.

Djurs Sommerland

Europas bedste forlystelsespark

Djurs Sommerland er kåret til den bedste familiepark i Europa med under 1 million gæster til Park World Excellence Awards 2019

Sangstrup Klint

Karlby & Sangstrup Klinter fremtræder som meget flotte kystklinter. 
Det underste lag af Danskekalken, Bryozo-kalken, når her helt op til overfladen. Der er gjort betydelige flintefund fra stenalderen. Der er mulighed for at finde fossiler.

Nationalpark Mols Bjerge

Danmarks 2. Nationalpark, der byder på en enestående natur i Mols Bjerge.

Visit Djursland

Kig ind på Visit Djurslands hjemmeside og få inspiration til de mange oplevelser, der venter dig på Djursland og omkring Sostrup Slot & Kloster

Ved at benytte denne hjemmesiden, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere

Luk