Kampestenslængen

Den ældste bygning på Sostrup er fra 1300-tallet, og under stråtaget og bag de tykke mure er der indrettet tre store lokaler til fleksibel brug og plads til hhv. 30, 100 og 140 personer. Hver af de tre lokaler har standard AV-udstyr.

Salonerne

På første sal i det gamle slot fra 1606 åbner salonerne for alle deltagere  i Sostrups aktiviteter.

Restaurant

I slottet fra 1606 ligger restauranten, der serverer retter med inspiration fra slottets historiske menuer og det nordiske køkken.  Vi prioriterer lokale producenter og årstidens råvarer højt, serverer fisk fra lokale farvande og vildt fra de omkringliggende skove.

Maria Hjerte Kloster

Et traditionelt kloster fra 1992 med 23 dobbeltceller med eget badeværelse, samt et større retrætelederværelse og en suite med balkon, der tidligere var beboet af klosterets abbedisse.
Klosteret er et sted med nærvær for sjælen og et samlingssted for alle.

Parken

Sostrup slot er omgivet af en magisk park med gamle krogede træer, der omkranser voldgraven. Stedet har i mange år har tiltrukket mennesker fra nær og fjern.

Rytterstuen

Rytterstuen ligger i de gamle avlsbygninger fra 1600-tallet, og der er plads til 30 personer.

Maria Hjerte Kirke

Kirken fra 1992 ligger i forbindelse med Maria Hjerte Kloster. Der er plads til 150 mennesker i kirkerummet, der har en naturlig smuk akustik.

Laden

Vi drømmer om at bruge denne rustikke og smukke bygning fra 1676 til markeder.

Gårdspladsen

Den store gårdsplads foran slottet og mellem avlsbygningerne, laden og kampestenslængen rummer plads til rigtig mange mennesker og vidt forskellige aktiviteter.

Avlsgårdens værelser & lejligheder

Værelser og lejligheder i de gamle avlsbygninger fra 1600-talletomkranser den store gårdsplads, og de er primært til brug for deltagere i Sostrups aktiviteter.

Ved at benytte denne hjemmesiden, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere

Luk