Sostrup Slot & Kloster

Op til 2 pers.

Hästen seng

Eget bad

Adgang til Kirke

Ophold og overnatning i kloster

Klosterceller med morgenmad for individuelle bookinger på Maria Hjerte Kloster, kan kun bookes i sommerperioden (uge 26-32). Åben for grupper hele året.

Ophold og overnatning i kloster

Klosterceller

Plads til ro, eftertanke og en god nats søvn

På Maria Hjerte Kloster har du mulighed for at leje klosterceller eller vores suite, Abbediet. Som gæst på klosteret kan du bevæge dig frit rundt, mærke roen – stemningen, og bruge de unikke rum til at være, læse, skrive, tale, nyde… Der vil være adgang til kirke, klosterstue, systue og pyramidesal. Fra klosterstuen kan man gå ud til terrasse og klosterhave, hvor der er mulighed for at få græs under fødderne og mærke den omkringliggende natur. Alle klosterceller er indrettet enkelt med fokus på kvalitet og lys, og alle har de Hästens senge og eget badeværelse.

Det er IKKE tilladt at medbringe husdyr på Maria Hjerte Kloster.

*Klosterceller med morgenmad for individuelle bookinger på Maria Hjerte Kloster, kan kun bookes i sommerperioden (uge 26-32). Åben for grupper hele året.

Cistercienser nonner

Maria Hjerte Kloster

 I 1989-1992 bygges Maria Hjerte Kloster under ledelse af abbedisse Theresa Brenninkmeijer. I 2013 rejser alle nonnerne fra Sostrup Slot & Kloster.  I dag bliver Klosteret brugt til retræter, kursus, konferencer, musik arrangementer, bryllupper og fester.

27 klosterceller

På første sal ligger klostercellerne. Udover vores suite, Abbediet, er der 24 dobbelt klosterceller samt to noviceværelser med enkeltsenge. 

52 senge

På klostret har vi 52 sengepladser og i Avlsgården har vi 79 sengepladser fordel i 17 lejligheder.

Gratis Parkering

Det er muligt at parkere ude foran klostret. Det er ikke tilladt at parkere i rundkørslen ved klostret.