Livets fester

Kan ikke gøres om og netop derfor er det vigtigt at I har tillid til det sted, der skal danne rammen om den store dag. Det er ikke nok med imponerende rammer og gode menuer.

Vi stoler på at et godt samarbejde skabes i fællesskab, så I føler jer trygge ved at lade os arrangere festen og alt hvad dertil hører.

Der skal være en unik dialog om hvordan, netop jeres fest skal arrangeres. Dermed får I ro i maven og skal ikke bekymre jer om det hele nu også bliver en succes – for dét bliver det.

På Sostrup Slot & Kloster har vi fantastiske lokaler, hvad enten det er til 200 eller 20 gæster. Den storslåede Pyramidesal med frit udsyn til himlen eller de intime jagtstuer og saloner på Slottet, hvor I mærker historiens vingesus.

Alle måltider bliver lavet med kærlighed og omtanke af vores dygtige kokke. Vi prioriterer lokale producenter og årstidens råvarer højt, serverer fisk fra lokale farvande og vildt fra de omkringliggende skove.

En fest er nemlig ikke bare en fest! Vi sætter en stor ære i at jeres fest planlægges specifikt efter de ønsker I har og de forslag I kommer med omkring både menu og afvikling – Vi har hjertet med i alt hvad vi foretager os og det kan mærkes på forløbet, for vi bekymrer os om vores gæster.
 

undefined

undefined

undefined

undefined

 

undefined

 

Fester

Park

Du er velkommen til at gå en tur i den smukke park. Nyd det sprudlende  fugleliv omkring voldgraven og kig til vores ”gorilla-rede” i et af de gamle bøgetræer.
Nyd vores store sorte granitskulptur af Anders Friis – en fugl der spreder sine vinger. Det er en meget symbolsk figur for os på Sostrup. Du er velkommen til at følge med i udviklingen og se parken vokse i de kommende år.

Parken er åben for alle hver dag fra kl. 8-17. For deltagere i Sostrups aktiviteter er den naturligvis åben hele døgnet.

Ved at benytte denne hjemmesiden, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere

Luk