Lokalebeskrivelser

Kampestenslængen 
Den ældste bygning på Sostrup er fra 1300-tallet. Under stråtaget og bag de tykke mure er der indrettet tre spændende mødelokaler, opkaldt efter de tre slotsejere, der har sat størst præg på Sostrup gennem tiden - Benzon, Scheel og Seefeldt. Kampestenslængen er renoveret af cistercienser nonnerne som brugte bygningen til kirke og kloster, før opførslen af Maria Hjerte Kloster.

Hvert af de tre lokaler er indrettet med AV-udstyr, flipover og whiteboard. Seefeldt er endvidere interessant indrettet med de tidligere historiske møbler fra Horsens byrådssal. Kampestenslængen ligger med udgang direkte til gårdspladsen foran slottet.

Slottet 
Slottet stod færdigbygget i 1606. På 1. sal er der smukke saloner bl.a. Sophie Bille, Den gule Salon og Den franske Salon og et bibliotek, der kan bruges som gruppe- og samtale rum eller til en pause i mødedagen.  

Maria Hjerte Kirke & Kloster 

Maria Hjerte Kloster fra 1992 er indrettet enkelt, med interiør af høj kvalitet. Bygningen er omgivet af en smuk have og har en stor skøn terrasse med udgang fra Klosterstuen.

Maria Hjerte Kirke er egnet til akustisk musik, sang og forestillinger.

Den unikke Pyramidesal ligger i hjertet af Klosteret, salen er udstyret med lydanlæg og er egnet til foredrag, møder til større forsamlinger, koncerter og festlige middage ved runde borde. Mødelokalet Skt. Benedict er indrettet med AV-udstyr og whiteboard/flipover. 

Klosteret rummer derudover adskillige unikke lokaler, der kan bruges hygge og samvær. Ved reservation af 20 Klosterceller og der over lukker vi Klosteret for andre. Dermed får I et helt Kloster helt for jer selv.

 undefined

undefined

Sct. Benedict i Klosteret 

undefined

Benzon i Kampestenslængen

undefined

Scheel i Kampestenslængen

undefined

Biblioteket på Slottet

undefined

 Foredrag i Pyramidessalen 

undefined

Novicesalen - Yogaopstilling 

undefined

Klosterstuen - hyggerum med terrasse

 

Ved at benytte denne hjemmesiden, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere

Luk