Business Region Århus

Valg af lokation

Thomas Vovemod var yderst tilfreds, da han overtog opgaven med at nytænke og facilitere Iværksætterprisen 2019 for Business Region Aarhus. Sostrup Slot & Kloster var allerede valgt på grund af stedets faciliteter, men da Thomas kendte stedet i forvejen, var han ikke i tvivl om, at det var det helt rigtige valg.

Thomas Vovemod fremhæver

  • De unikke saloner på slottet, som gav deltagerne en helt særlig oplevelse
  • Den storslåede Pyramidesal, som var perfekt til prisoverrækkelse
  • God logistisk løsning på forplejning, samt god smagsoplevelse
  • Super service under planlægning og afvikling

Løsning på lokaler

Thomas fik hurtigt en god idé; de historiske saloner på slottet, som Thomas i forvejen havde stor forkærlighed til, skulle inddrages i arrangementet. Derfor blev det planlagt, at finalerne, hvor 12 udvalgte iværksættere skulle have sparring af dygtige østjyske erhvervsledere, blev afholdt i de fine saloner. En optimal løsning, hvor iværksætterne kunne præsentere deres virke i unikke lokaliteter, og hvor sparringspartnerne hurtigt kunne skifte mellem salonerne.
Da alle var berigede og vinderne var udpeget, blev pris-overrækkelserne afholdt i den storslåede Pyramidesal i klosteret, hvor de mange øvrige gæster ventede. Slotskirken spillede en særlig rolle som ‘award-show-modtagelsesrum’ med rød løber, selfie-fotos og live-orkester.

 

Forplejning

Noget af det, som Thomas fremhæver, er den gode logistiske løsning på arrangementets forplejning. Der blev serveret tappas, hvilket jf. Thomas var en god logistisk løsning og en særlig oplevelse at indtage det i slotssalonerne. Derudover, så var maden en dejlig smagsoplevelse, lækker kvalitet, og raffineret løsning fra køkkenchefen.

 

 

Om Vovemod

Står du og din organisation med en svær udfordring, en unik vision eller ønsket om nye stærke fremtidsvaner? Rejs med den kreative vanebryder, Thomas ’VovemoD’ ud i nytænkningens landskaber, og find frem til de klare ønsker, vilde ideer, skarpe planer og dedikerede handlinger, der kan flytte jer frem mod jeres mål.

Via usædvanlige indspark, workshops og procesforløb samt innovativ sparring og involverende konceptudvikling, holder VovemoD hver dag fokus på en vigtig mission: At samle ledere og medarbejdere i toneangivende organisationer om noget, de alle ønsker: AT GØRE SIG FRI AF UVANERNES TYRANNI. Thi vanebrud gi’r overskud – såvel personligt som økonomisk – for kunder, kolleger og virksomhed.

Thomas ’VovemoD’ har gennem 15 år tænkt vanebrydende sammen med mere end 500 organisationer, lige fra en række af de dygtigste virksomheder i Østjylland til store internationale brands som Grundfos, LEGO, IBM og The Coca-Cola Company. Thomas ’VovemoD’ er desuden kendt for sine vanebrydende eksperimenter, som bl.a. førte til Mette Frederiksens landsdækkende ’Fællesskabsprisen’ i 2017.

Ved at benytte denne hjemmesiden, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere

Luk