Yoga og meditation - NY PRIS!

undefined

Yoga og meditation på Sostrup

- Ved Eva Michaelsen

Fordybelsesyoga og meditation

  • At stilne sindets bevægelser
  • At sanse krop og åndedræt
  • At komme helt ned i tempo

Et forløb på 5 gange med fordybelse i yoga og meditation i Sostrups smukke rum. Gennem et mix af Mindful Hatha yoga og Yin yoga arbejder vi med nærvær og bevidsthed i alle øvelser, så du har dig selv med og lærer at lytte til din krop.  Vi gennemgår hele kroppen og får både energi, gode stræk og dyb afspænding i et roligt tempo. Der er fokus på åndedrættet i hver øvelse, hvilket giver en dybere effekt. Der rundes af med en guidet afspænding og derefter med en siddende meditation.

For begyndere og let øvede. Ca. 90 minutters timers yoga og afspænding samt ca. 25 min. siddende guidet meditation. Man binder sig ikke for hele forløbet, men kan droppe ind fra gang til gang. Yogamåtter og tæpper forefindes på stedet.

Eva Michaelsen er pilgrim, coach, foredragsholder, yoga- og meditationslærer og meget mere. Har siden 2001 beskæftiget sig især med pilgrimsvandring og indre proces og holdt flere hundrede foredrag og kurser både i Danmark og på Caminoen i Spanien. Hendes passion for yoga og meditation har blomstret de seneste 15 år, hvor hun har uddannet sig og undervist i mange forskellige sammenhænge.

 

Datoer 

30. August

6. September

13. September

20. September

27. September

Tidspunkt

19.00-21.00

Tilmelding

Pris: 100,- kr. pr. gang. Forudbestilling af plads hver gang  på mail: eva@movimento.dk, senest samme dag kl. 12. (Husk at angive navn og mobilnummer). Bindende tilmelding. Min. 10 deltagere. Kontant betaling ved døren.

Lokale

Novicesalen i Maria Hjerte Kloster (1. sal)

Sostrup Slot, Maria Hjerte Engen 1, Gjerrild, 8500 Grenaa.

 Vil du holde et arrangement på Sostrup?

Ved at benytte denne hjemmesiden, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere

Luk