Beatles Forever

undefinedKom og oplev de gamle klassikere på Sostrup Slot & Maria Hjerte Kloster - når Beatles Forever giver koncert i Kirken.

Sidst år var et stort Beatles-år: Paul McCartney fyldte 75 år og Sgt. Pepper-albummet som igen og igen er blevet kåret til verdens bedste pop/rock-album havde i 50 års jubilæum. Fejringen af disse begivenheder fortsætter i år med en række Beatles Forever-koncerter. Fredag d. 1. oktober danner Sostrup Slot en smuk og hyggelige rammen om en aften med sprøde Beatles-toner. 

Det sker når sangerinden Karoline Budtz og guitaristen Søren Bødker Madsen går på scenen med deres Beatles Forever-koncert.  Karoline Budtz og Søren Bødker Madsen har for længst vist, at når det kommer til Beatles-fortolkninger, så er de i en liga for sig. De to er de musikalske hovedkræfterne i to tv-serie om Beatles’ musik, som har været vist på DRTV og som nu er afsat til hele Skandinavien.

Denne aften giver de en forrygende koncert med fortællinger om og fortolkninger af The Beatles’ udødelige sangskat. Aftenen bliver samtidige en markering af, at det i år er 50 år siden det  ”hvide album” udkom.

Dato

26. Oktober 2018

Tidspunkt

Kl. 20.00

Billetter 

Pris 175,- inkl. et glas velkomstbobler

Sted

Maria Hjerte Kirke 

Maria Hjerte Engen 1, Gjerrild, 8500 Grenaa

 

 

Koncertbuffet

i Jagtstuerne på Slottet pr. person Kr. 225,-

Overnatning

i Klostercelle eller lejlighed inkl. morgenmad

Fra pr. person Kr. 450,-

 

 

Vil du holde et arrangement på Sostrup?

Ved at benytte denne hjemmesiden, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere

Luk