Klostercellerne

Der er 25 klosterceller med eget badeværelse. Værelserne er indrettet i nordisk stil med Hästens senge. Sengene er produceret af naturmaterialer som uld, hestehår, hør og bomuld og bygget på rammer af fyrretræ. Natbordene er rå træstubbe fra skovene på Djursland og sengetøj af økologisk bomuld. Klosteret har sin egen klosterhave og terrasse, hvor du kan sidde ugeneret og nyde omgivelserne. Derudover er der fri adgang til Klosterstuen, Pyramidesalen samt Maria Hjerte Kirke. 

Husdyr er ikke tilladt i Klostercellerne.

 

undefined

Ophold på Sostrup Slot & Kloster

En overnatning på Sostrup giver mulighed for afslapning, refleksion og gåture i parken og i de omkringliggende skove. Du kan udforske store dele af slottet og dets historie. Sostrup Slot og Kloster ligger ved Gjerrild på Djursland, 3 km. fra Gjerrild Nordstrand, 12. km vest Grenå og kun en halv times kørsel fra Aarhus Lufthavn.

Overnatning er mulig i de moderniserede klosterceller i Maria Hjerte Kloster eller i  to- og tre-værelses lejligheder med eget køkken i Avlsgården ved slottet.
Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores unikke og originale rammer.

undefined

Lejligheder i Avlsgården

I 1980'erne konverterede Cistercienser nonnerne den gamle Avlsgård til lejligheder. Lejlighederne står stadig i denne enkle og nostalgiske 80'er retro stil. 

 

Avlsgården fra 1700-tallet,  omkranser gårdspladsen, og der er to- og tre-værelses lejligheder med eget køkken, to værelser deler badeværelse. I alt 34 værelser med to enkeltsenge i hver. Alle værelser har adgang til gårdspladsen og en fælles terrasse i slotsgården.

 

undefined


undefined

 undefined

undefined

Ved at benytte denne hjemmesiden, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere

Luk