Livets fester

På Sostrup har du mulighed for at leje Maria Hjerte Kirke & Kloster til bryllup eller fest. I Pyramidesalen i klosteret er der plads til op til 200 spisende gæster. I Klosteret er der plads til 50 overnattende gæster; i 24 eksklusive klosterceller samt en suite i det tidligere Abbedi med stue og balkon. I Avlsgårdens værelser og lejligheder er der plads til yderligere 67 overnattende gæster. 

Der er også mulighed for at holde  fest i de smukke saloner på Slottet. Jagtstuerne har plads til henholdsvis 40 og 20 gæster. De to Jagtstuer ligger en suite. 

Festmenuen udarbejdes i samarbejde med Jer. Menu og priser efter aftale.

Hvad enten det er bryllup, sølvbryllup eller guldbryllup og konfirmationer eller anden festlig begivenhed finder i de mest unikke rammer på Sostrup Slot og den omkransende slotspark.

Kirken er åben for alle religioner og filosofier.

 
 

undefined

undefined

undefined

undefined

 

undefined

 

Fester

Park

Du er velkommen til at gå en tur i den smukke park. Nyd det sprudlende  fugleliv omkring voldgraven og kig til vores ”gorilla-rede” i et af de gamle bøgetræer.
Nyd vores store sorte granitskulptur af Anders Friis – en fugl der spreder sine vinger. Det er en meget symbolsk figur for os på Sostrup. Du er velkommen til at følge med i udviklingen og se parken vokse i de kommende år.

Parken er åben for alle hver dag fra kl. 8-17. For deltagere i Sostrups aktiviteter er den naturligvis åben hele døgnet.

Ved at benytte denne hjemmesiden, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere

Luk