World Heart Day

World Heart Day er en international begivenhed hvor der er fokus på hjertet.

Derfor  inviterer vi til en dag hvor vi fejrer hjertets mange aspekter igennem dans, meditation, sang, kakaoceremoni, mad og sluttelig stor fælles koncert.

Alt sammen foregår i Maria Hjerte kloster.      

Ved: Basyani Andrea, Signe Marie Lindstrøm og Søren Frieboe

Alle er velkomne. Deltagelse koster 650 kr. pr. person inkl. forplejning.

Tilmelding via billeto – følg linket til højre.

 

Dato
Fredag. 29. september.
kl.14-21.30

Lokale
Maria Hjerte Kloster

Pris
650 DKK

Inkl. forplejning


Tilmeld arrangement
Ved klik på tilmeld, kommer du til vores billetpartner.

test

*Kakaoceremoni og stemmens kraft;

Velkommen til et kærligt og trygt rum. Ren, rå kakao har været anvendt ceremonielt i Sydamerika i årtusinder for at højne bevidstheden, genskabe forbindelsen til hjertet & opløfte ånden på en blid og subtil måde. Intentionen er at bade i den rene stilhed vi er, at forbinde os i hjertet, at hvile i kernen af vores væren. Lad os sammen træde dybere ind i øjeblikkets magi, i vores vidunderlige nærvær, i hjertets uendelige kraft.

Og lad os mødes i sangen og udnytte det fantastiske redskab, stemmernes samklang er, til at styrke hjerte-forbindelsen indad og udad.

Vi indleder ceremonien med groundende bevægelse, guidet meditation og nærværsøvelser i par, derefter følger åndedræts- og stemmearbejde i form af toning, improvisation med fokus på leg og spontanitet samt guidet afspænding/meditation til levende improviseret musik.

Hele ceremonien vil foregå i en tryg anerkendende og respektfuld atmosfære med fødderne godt nede på jorden. Der kræves ingen musikalske eller meditative forudsætninger.

**Hjertekor:

Er efterhånden blevet en fast tradition i Maria Hjerte Kirke.

Vi mødes sammen om at synge enkle, hjertelige, rørende, opmuntrende, eftertænksomme sange fra hele verden i en atmosfære af lethed, inderlighed og leg.

Alle kan være med, - også de som tror, at de ikke kan synge.

Maria Hjerte Kirke er født til sang, så lad os åbne vore hjerter og synge.

Program:

14.00-14.30:   Ankomst med kaffe og the.

14.30 – 17.00:* Kakao ceremoni inkl., guidet bevægelse, fælles meditation, nærværsøvelser, stemmeleg/toning (v/Basyani Andrea og Signe Marie Lindstrøm)

17.00-17.20: Pause m. frugt

17.20-18.30: **Hjertekor (v/Søren Frieboe)

18.30-19.30: Pause m. suppe

19.30– 21.30: Koncert med Basyani Andrea, Signe Marie Lindstrøm og Søren Frieboe

Om Basyani Andrea (sang, guitar)

Er certificeret soundhealer, mindfulness instruktør, integreret coach og yoga lærer, og sangskriver. Hun har udgivet albummet Back to the Source i 2015 og har givet koncerter de sidste 4 år.

Hendes musik er ligesom hende. Stille og fyrig. Sensuel og hellig. Eterisk og dog jordnær. Hendes ord kommer fra sjælens stilhed og trænger ind i lytteren på en måde, som ikke kan beskrives, men kan mærkes dybt i kernen i vores væsen. Hun faciliterer kakao ceremonier, workshops, lydhealing meditationer og giver individuelle lydhealing sessioner.

Basyani begyndte sin åndelige rejse for 22 år siden og er et blidt, varmt og roligt væsen med et smittende nærvær.

www.basyani.com

Om Signe Marie Lindstrøm (sang, lyre, guitar, klaver og percussion):

Sanger og sangskriver med stor koncerterfaring gennem de sidste 25 år, særligt indenfor jazz og "cross-over" folk-musik.

Uddannet musikterapeut cand.mag fra Aalborg Universitet fra 2006 og har mange års erfaring med bl.a. hospicepatienter og deres pårørende/efterladte, udsatte unge og familier samt traumatiserede flygtninge. Hun har de sidste 8 år præsenteret primært sit hospice-arbejde på adskillige konferencer (Danmark, England, Italien, Tjekkiet, Norge og Spanien).

Signe har arbejdet med forløsende selvudviklende stemmearbejde i over 20 år (bl.a. lydmeditation/toning, shamanistisk og rituel sang og Roy Hart-teknikker) og udbyder kurser i stemmens kraft og kreativitet.

www.facebook.com/wholevoiceworks

Om Søren Frieboe: Sanger, musiker, komponist og underviser

(Sang, Japansk harpe, Harmonium, Dulcitone, fløjter, trommer og percussion og overtonesang.)

Bachelor i musik fra Århus Universitet, videreuddannet i USA. Arbejdet med meditation og selvudvikling siden 1990. Har udgivet 8 CD´er bl.a. i samarbejde med Majbritte Ulrikkeholm.      Undervist i sang på Elevskolen v. Århus Teater og Det jyske Musikkonservatorium. Nu underviser på Kulturskolen Norddjurs. Laver workshops og kurser flere steder. Søren er tilknyttet Sostrup i forbindelse med sangworkshops, Lydhealing og Hjertekoret. 

Se evt. www.soerenfrieboe.dk

Medbring behageligt afslappet tøj, og gerne en yogamåtte og et tæppe.

Vil du holde et arrangement på Sostrup?

Ved at benytte denne hjemmesiden, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere

Luk