World Heart Day

undefined

World Heart Day

World Heart Day er en international begivenhed, hvor der er fokus på hjertet

Derfor  inviterer vi til en dag, hvor vi fejrer hjertets mange aspekter igennem;                        

dans, meditation, sang, kakaoceremoni, Hjertekor, mad og sluttelig stor fælles koncert.

Alt sammen foregår i Maria Hjerte kloster,  Sostrup Slot     

Workshopholdere og medvirkende: Basyani Andrea, Signe Marie Lindstrøm og Søren Frieboe,

som slutter dagen af til koncerten som trioen Heartbeats

Alle kan være med denne dag. Man behøver ikke at have erfaring med meditation eller sang eller have prøvet en kakaoceremoni.

Kom og vær med til at skabe en varm og glædesfyldt dag i de smukke rum i Maria Hjerte kloster.

Eftermiddagen vil foregå i den smukke glasoverdækkede Pyramide sal . Der vil blive serveret the og kaffe og eftermiddagen vil være fyldt med bevægelse og sang.

Inden vi går ind i Maria Hjerte kirke for at nyde en koncert, hvor der også vil være fælles sang,  bliver der serveret en sund og nærende suppe.

Der er også mulighed for tilkøb af overnatning plus morgenmad og morgenvandring.

Vi glæder os til at fejre kærligheden med dig.

Yderligere oplysninger og tilmelding på: www.sostrup.org

Kakaoceremoni og stemmens kraft;

Velkommen til et kærligt og trygt rum. Ren, rå kakao har været anvendt ceremonielt i Sydamerika i årtusinder for at højne bevidstheden, genskabe forbindelsen til hjertet & opløfte ånden på en blid og subtil måde. Intentionen er at bade i den rene stilhed vi er, at forbinde os i hjertet, at hvile i kernen af vores væren. Lad os sammen træde dybere ind i øjeblikkets magi, i vores vidunderlige nærvær, i hjertets uendelige kraft.

Og lad os mødes i sangen og udnytte det fantastiske redskab, stemmernes samklang er, til at styrke hjerte-forbindelsen indad og udad.

Vi indleder ceremonien med bevægelse, guidet meditation og derefter følger åndedræts- og stemmearbejde i form af toning, improvisation med fokus på leg og spontanitet samt guidet afspænding/meditation til levende improviseret musik.

Hele ceremonien vil foregå i en tryg anerkendende og respektfuld atmosfære med fødderne godt nede på jorden. Der kræves ingen musikalske eller meditative forudsætninger.

Hjertekor:

Er efterhånden blevet en fast tradition i Maria Hjerte Kirke.

Vi mødes sammen om at synge enkle, hjertelige, rørende, opmuntrende, eftertænksomme sange fra hele verden i en atmosfære af lethed, inderlighed og leg.

Alle kan være med, - også de som tror, at de ikke kan synge.

Maria Hjerte Kirke er født til sang, så lad os åbne vore hjerter og synge

Basyani Andrea (sang, guitar, klangskåle, gong):

er certificeret soundhealer, mindfulness instruktør, integreret coach og yoga lærer. Hun er en begavet sangskriver, har udgivet sit album Back to the Source i 2015 og har givet koncerter de sidste 4 år.

Hendes musik er ligesom hende. Stille og fyrig. Sensuel og hellig. Eterisk og dog jordnær. Hendes ord kommer fra sjælens stilhed og trænger ind i lytteren på en måde, som ikke kan beskrives, men kan mærkes dybt i kernen i vores væsen. Hun faciliterer kakao ceremonier, workshops, lydhealing meditationer og giver individuelle lydhealing sessioner.

Basyani begyndte sin åndelige rejse for 22 år siden og er et blidt, varmt og roligt væsen med et smittende nærvær.

www.basyani.com

Signe Marie Lindstrøm (sang, lyre, guitar, klaver og perkussion):

Sanger og sangskriver med stor koncerterfaring gennem de sidste 25 år, særligt indenfor jazz og "cross-over" folk-musik.

Uddannet musikterapeut cand.mag fra Aalborg Universitet fra 2006 og har mange års erfaring med bl.a. hospicepatienter og deres pårørende/efterladte, udsatte unge og familier samt traumatiserede flygtninge. Hun har de sidste 8 år præsenteret primært sit hospice-arbejde på adskillige konferencer (Danmark, England, Italien, Tjekkiet, Norge og Spanien).

Signe har arbejdet med forløsende selvudviklende stemmearbejde i over 20 år (bl.a. lydmeditation/toning, shamanistisk og rituel sang og Roy Hart-teknikker) og udbyder kurser i stemmens kraft og kreativitet.

www.facebook.com/wholevoiceworks

Søren Frieboe:  Sanger, musiker, komponist og underviser

Sang, Japansk harpe, Harmonium, Dulcitone, fløjter, trommer og percussion og overtonesang.

Batchelor i musik fra Århus Universitet, videreuddannet i USA. Arbejdet med meditation og selvudvikling siden 1990. Har udgivet 8 CD´er bl.a. i samarbejde med Majbritte Ulrikkeholm.      Undervist i sang på Elevskolen v. Århus Teater og Det jyske Musikkonservatorium. Nu underviser på Kulturskolen Norddjurs. Laver workshops og kurser flere steder. Søren er tilknyttet Sostrup i forbindelse med sangworkshops, Lydhealing og Hjertekoret. 

Se evt. www.soerenfrieboe.dk

Dato

Lørdag d. 29 september kl. 13.00 – 21.00

Lokale
Maria Hjerte Kloster 

Billetter købes HER og koster 750,-undefined


 

 

undefined

Vil du holde et arrangement på Sostrup?

Ved at benytte denne hjemmesiden, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere

Luk