Workshop: Soul Body Fusion

Denne workshop er tilrettelagt af Lone Bisgaard

LONE BISGAARD OM SOUL BODY FUSION:

Soul Body Fusion® er en kraftfuld måde at bringe krop og sjæl sammen, metoden er kanaliseret af White Eagle og videreformidlet af Jonette Crowley.

Metoden er en enkel og kraftfuld måde at få mere af din sjæls potentiale ind i dit liv i form af styrke, flow, kærlighed og kraft, som alle kan lære.

På workshoppen:

  • Vil du lære om Soul Body Fusion®
  • Du vil opleve en Fusion
  • Og du vil lære, hvordan du udøver fusioner på dig selv og andre. Du vil blive Certificeret Soul Body Fusion® formidler

Mange af os kan føle, at vi er sårbare, sensitive og måske ikke rigtig er til stede i det vi gør. Måske har vi en følelse af at vi mangler styrke og mod til at forfølge vore drømme. På en måde lader man dagene passere, uden at være helt ægte tilstede med vores ånd/sjæl.

Soul Body Fusion® hjælper med at ”rejusterere” din krop på celleniveau, med det højest mulige lys, frekvens og vibration og kun akkurat så meget som du er parat til at rumme. De ændringer der vil ske er permanente og samtidig uendelige.

Dato
Lørdag. 28. oktober.
kl.09.00-17.30

Lokale
Maria Hjerte Kloster

Pris
1100 DKK

undefined

Tilmeld arrangement
Ved klik på tilmeld, kommer du til vores billetpartner.

Under workshoppen vil underviseren også inddrage Gudinden Ashtatara og du vil modtage en DNA aktivering igennem hendes ord og energi.

Hendes energi har betydet uendelig meget for underviseren, Lone Bisgaard: ”Troen på at turde være mig”.

Når du begynder at bruge Soul Body Fusion® vil du bedre kunne følge med i den ny tids energier. Som om du bedre kan følge med i dit eget liv!

Du vil få større tillid til livet og meget mere bevidsthed om, hvordan du bruger din egen tiltrækningskraft og potentiale.

Jonette Crowley har skrevet bogen "Krop og Sjæl i harmoni", som handler om Soul Body Fusion®. Bogen er meget inspirerende at læse. Du vil dog sagtens kunne deltage på workshoppen uden at have læst bogen.

Soul Body Fusion® er en fremtidsenergi, som du altid vil bære med dig.

PROGRAM: 

Kl. 09.00 - Velkomst - Introduktion- Hvad er Soul Body Fusion®

Kl. 10.00 - 10.25 - Pause med kaffe/the og morgenbrød

Kl. 10.25 - 12.30 - Fortsat - Hvad ligger der bag Soul Body Fusion® / Opleve en fusion

Kl. 12.30 - 13.30 - Frokostpause

Kl. 13.30 - 15.00 - Hvordan laver du en Soul Body Fusion®?

Kl. 15.00 - 15.30 - Pause kaffe/ te m. Sostrup kage

Kl. 15.30 - 17.00 - Inddragelse af Gudinden Ashtatara og hendes betydning

Kl. 17.00 - 17.30 - Opsamling og spørgsmål - Tak for dagen.

OM LONE BISGAARD

Lone Bisgaard laver Reiki Healing på 20. år og er certificeret Soul Body Fusion® Teacher og uddannet ved Jonette Crowley. Lone uddanner selv certificerede Soul Body Fusion® formidlere. Igennem 15 år har Lone arbejdet med Bachs Blomsterremedier og er uddannet Bach terapeut.

Hun har rejst meget rundt i verden og har bl.a. arbejdet med Maya- og Inkakulturen. Hun er blevet undervist i et længere forløb af en Sibirisk Shaman. Lone arbejder i egen klinik med clairvoyance, healing, Soul Body Fusion®, shamanisme, Bachs blomsterremedier, spirituelle vandringer mm.

Se mere på: www.lonebisgaard.dk

Prisen for kursus, inkl. morgenboller, frokost og kaffe/the og kage: 1100 kr. pr. person. 

undefined

Ved at benytte denne hjemmesiden, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere

Luk