Simon Krohn om Filosofien bag Yoga

Simon Krohn, forfatter til den anmelderroste bog "Nærmere noget", giver i dette foredrag en introduktion til de filosofiske tanker, der ligger til grund for yogatraditionen.

Yoga bliver ofte forbundet med smidighed, sundhed og stresshåndtering, men de fleste har alligevel en fornemmelse af, at yoga er langt mere og dybere end det. Du behøver hverken dyrke yoga eller tro på reinkarnation for at kunne genkende dig selv i tankerne. Den indiske visdom foldes ud på en måde, som kan kobles direkte til vores moderne vestlige liv og samtidig er tro mod den oprindelige filosofi. Professor Svend Brinkmann gav bogen fem hjerter i Politiken.

 

Dato
Onsdag. 20. september.
kl.19.30

Lokale
Sostrup Slot og Kloster

Pris
150 DKK
Udbydes af FOFTilmeld arrangement hos FOF
Billetter købes igennem FOF

Om foredragsholderen

Simon Krohn er uddannet yogalærer og underviser til daglig på Hamsa Yoga Studio på Nørrebro. Han er som den første i landet blevet certificeret på det højeste niveau inden for Yoga Alliance. Han er cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi og studerede blandt andet et år på Banaras Hindu University i Indien. Simon er efteruddannet i kropsterapi og har deltaget i flere sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter både som testperson og som konsulent. Han har undervist i yoga og meditation i mere end 10 år og er en landets mest efterspurgte yogalærere.

undefined

Ved at benytte denne hjemmesiden, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere

Luk