Hjertekor efterår 2017

Vi fortsætter Hjertekoret to dage mere her til efteråret:

Fredag d. 29 fejrer vi World Heart Day – det er tænkt som en opstart på hjertekoret og en del af dagen er sat af til spcifikt hjertekor. Læs mere om denne begivenhed og tilmeld dig direkte under World Heart Day eventet.

Kom til Hjertekoret i Maria Hjerte Kirke og oplev din stemme i det smukke kirkerum. Vi mødes i glæden ved fordybelse, og synger fra hjertet. Sammen laver vi enkel krops- og stemmeopvarmning hvorefter vi synger spirituelle sange fra klodens mangfoldighed. Vi bevæger os musikalsk i både de kristne, muslimske, hinduistiske og buddhistiske sangtraditioner med fokus på det samlende i det mangfoldige.


Der kræves ingen forudsætninger andet end åbenhed og glæden ved sang. Kom også gerne selv om du ikke har sunget i kor før. Alle kan deltage.

Det koster 60 kr. at være med, tilmelding er ikke nødvendig, men vær sød at huske kontanter.

Dette inkluderer en kop kaffe/the og småkager i pausen.

Hjertekoret ledes af Søren Frieboe, som har en bachelor i musik fra Århus universitet og har studeret hos jazzsangeren Mark Murphy. Søren har via rejser til både Asien, Afrika og Nord-og Sydamerika fået kendskab til mange forskellige musikkulturer og dermed følgende sangteknikker. Han har blandt andet optrådt på Copenhagen Jazzfestival, Århus Festuge, Spot og Festival du Chanson. Derudover underviser han på skoler såsom Det Jyske Musikkonservatorium, Norddjurs Musikskole og Move n´act Århus.

 

Dato
Onsdag. 11. oktober
kl. 19.30–21.00

Onsdag 25. oktober
kl. 19.30–21.00

Lokale
Maria Hjerte Kirke

Pris
60 DKK


Vil du holde et arrangement på Sostrup?

Ved at benytte denne hjemmesiden, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere

Luk