Bogudgivelse og Fernisering

Livet er Vildt -  Spis det” - Susanne Haase Poulsen

Vi afholder åbning af udstillingen af Susanne Haase Poulsens billeder af naturmotiver, samt udgivelse af hendes nye Vildt kogebog ”Livet er Vildt -  Spis det” – opskrifter og historier fra Jægerkonens køkken.

Det forgår fra kl. 14.00 – 16.00 i kampestenslængen. Alle er velkomne

Fra kl. 16.00 – 18.00 er der mulighed for at nyde en tapas anretning inspireret af vildt temaet og hertil et glas vin i Restaurant Sostrup Slot. Det koster 150 kr. og foregår gennem tilmelding så vi ved hvor mange vi skal lave tapas til.

Vildtkogebogen kan købes i forbindelse med ferniseringen og efterfølgende i Receptionen i hele udstillingsperioden. 


undefined

Dato
Lørdag. 30. september.
kl.14-16

Lokale
Kampestenslængen

Tapas anretning
Pris
150DKK

Tilmeld arrangement
Ved klik på tilmeld, kommer du til vores billetpartner.

Om Susanne Haase Poulsen

Jeg har i over 40 år boet på en skøn skovejendom ved Pindstrup Mose, hvor skov, søer og naturen har været en stor del af min hverdag. Disse omgivelser af et rigt fugleliv og masser af vildt er fællesnævner og inspiration for både min kunst og min vildtkogebog.

Vi har altid spist meget vildt til hverdag og jeg har malet så længe jeg kan huske.
Så derfor håber jeg, at både min kunst og min vildtkogebog vil være til stor glæde og inspiration for dig. Under alle omstændigheder har jeg både som udøver og beskuer altid haft kunsten som en stærk interesse.

For mig er både det at skabe kunst og lave nogle dejlige vildtretter altid været forbundet med glæde og energi. God fornøjelse med både min kunst og min vildt kogebog .

undefined

Ved at benytte denne hjemmesiden, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere

Luk