2018

Leder Retræte I

Pauser og stilhed i lederskab og organisationer 2 døgn på Maria Hjerte Kloster, Sostrup Slot. Mandag d. 4/2 2019 kl. 15 - onsdag d. 6/2 2019, kl. 15.

 

Der er et fokus i tiden på at holde pauser og holde mund! Vi er nødt til at tage pauser og stilhed dybt alvorligt, hvis vi fortsat skal lykkes i liv- og arbejdsliv, og sikre langtidsholdbare mennesker. Vores hjerne og hjerte har simpelthen brug for pauser og stilhed for at kunne restituere.

NYTÅRS GALLA - ALT OPTAGET

Lad dig forkæle og lad alle sanser pirres med en all inclusive Nytårsfest på Slottet, hvor vores kreative chefkok Carsten Bentzon har sammensat en salig menu parret med udsøgte vine og avec.

Overnat i Hästens senge i Klostercellerne og start det nye år med manér.

Tid til ro og harmoni i en stress fri zone på Sostrup Slot & KlosterLeder Retræte II

30-31/1, 21-22/2, 21-22/3 - 2019

 

Lederretræter Lederretræterne tilbydes i form af et begynderdøgn. Deltagerne, som ønsker at gøre erfaringer med retrætedeltagelse kan komme enkeltvis eller et par stykker fra samme arbejdsplads.

Lederretræter planlægges også som lukkede forløb for en bestemt ledergruppe efter ønske. Endvidere tilbydes lederretræter som et kraftfuldt element i en virksomheds interne lederuddannelse.

Hjertekor i Maria Hjerte Kirke - 28. November * 20. December

Kom og oplev din stemme i det smukke kirkerum.

Vi vil mødes i glæden ved fordybelse, og sang fra hjertet.

Enkel krops- og stemmeopvarmning efterfulgt af spirituelle sange fra klodens mangfoldighed.

Ved at benytte denne hjemmesiden, accepterer du, at vi bruger cookies. Læs mere

Luk